Gå til navigation Gå til Hovedindhold

Teknisk status

12. July 2024

Du er her:

Kontrolrapporter på virksomhedens hjemmeside

Alle hundevirksomheder skal synliggøre deres kontrolrapporter. Læs her om reglerne – og hvordan det kan gøres.

Reglerne
Det er et krav, at den seneste hundesmiley-rapport skal vises på virksomhedernes hjemmesider eller sociale medier, hvor de skal placeres på et let synligt sted.
 
Virksomhedens hjemmeside skal vise kopier af rapporten – eller have et link til den side på findhundesmiley.dk, hvor kontrolrapporten findes.
 
Hvordan du opretter et link, som altid peger på din virksomheds seneste kontrolrapport, er forklaret nedenfor.
 
Hvor skal rapporterne være på hjemmesiden?
Den seneste rapport, eller et link til den, skal anbringes ’på et let synligt sted’ på hjemmesiden eller det sociale medie. Det vil som regel betyde på forsiden (altså ikke under fx ’Links’, ’Om os’ eller lignende).

Du kan bruge et af vores lup-ikoner eller en hundesmiley til dit link. Du kan også bruge et hyperlink med teksten ’Se Fødevarestyrelsens hundesmiley-rapporter’ (altså ikke fx 'Se smiley-rapporter', da andre myndigheder også har smiley'er).

Vælger du at bruge en hundesmiley, skal du sørge for, at den til enhver tid svarer til din virksomheds aktuelle smiley.
 
Sådan linker du til rapporterne på findhundesmiley.dk
Brug perma-links som beskrevet nedenfor. Når det er sat ind én gang vil det altid pege på den rigtige side. Brug ikke URL'en i toppen af browseren, den vil ikke altid pege rigtigt.
  • Find din virksomhed ved hjælp af søgefeltet øverst på siden.
  • Gå til siden med virksomhedsoplysninger ved at klikke på din virksomheds navn, når du har søgt den frem.
  • Kopier det korte, permanente link som findes på siden og sæt det ind som hyperlink på din egen hjemmeside. Brug evt. et af lup-ikonerne, som du finder under 'Downloads' på forsiden.
Vær opmærksom på at ved flytning og ejerskifte bliver perma-linket ændret og skal rettes på din virksomheds hjemmeside/sociale medie.